MARIEN – výroční koncert 2015

Koncert se konal 21. listopadu 2015 ve vyprodaném sále Domu Hudby v Pardubicích. Bylo zajímavé, že byl vyprodán dříve než byly vylepeny plakáty. Tak velký byl o něj zájem. A ti, co „zaspali“, tak již neměli šanci se dostat dovnitř. Celá kapela předvedla skvělý výkon – a to jak s novými písničkami, tak i těmi, které jsou již známé.

Chtěl bych jen poprosit, aby mne někteří, až se tam uvidí, nekamenovali. Nebyl to úmysl je zachytit špatně, spíše zachytit trochu emocí, které zpěvačky i zpěváci do toho dávají. Vím, že fotografie zachytí hodně, ale ….  Dík za pochopení.

« z 6 »

Královský košt 2015 – Černigov

Královský košt – co to je? Královské košty jsou místem setkání odborníků i milovníků vín s kompletní sestavou medailových vín jedné z největších soutěží českých a moravských vín – tolik citace ze stránky www.kralvin.cz Tam se lze dočíst více. Měl jsem možnost opět se této zajímavé akce zúčastnit. Přináším záběry můj pohled na to, co se dělo.

« z 2 »

Hradec Králové – mé rodné město – výstava 2015

Příprava výstavy začala již v roce 2014, kdy jsem se dohodl s Městskou knihovnou v Hradci Králové na konání výstavy mých fotografií v prostorách galerie Knihovny. Námět výstavy byl domluven na: Hradec Králové – mé rodné město. Do té doby jsem měl nafoceno již spoustu fotografií, ale chtěl jsem další… některé byly staršího data a chtěl je mít ještě trochu lepší. A také jsem si vzal za cíl fotit Hradec z neobvyklých míst. Tak jsem se domlouval s různými lidmi, zda mi umožní vstup na střechy. To se i docela dařilo. A tak uběhl rok a bylo září 2015 – probíhaly přípravy – výběr fotek, nechat je vytisknout a 30. 9. instalace výstavy. Vernisáž byla domluvena na 5. října v 17 hod. Již před začátkem přicházelo spousta lidí – to mne mile překvapilo. Kamarád mi natočil celou vernisáž – můžete ji shlédnout na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=RUb7NagSRAU. Trvá necelých 25 minut. V průběhu výstavy se množily zápisy v kronice – všichni chválili fotky. To vždy potěší. Pro mne to je taková výzva pokračovat dál a snažit se ještě o lepší záběry.

Ke konci výstavy se byla podívat i moje sestra se svým synem – ten pak z jejich návštěvy udělal video – to je zde: https://www.youtube.com/watch?v=JqXNThirkKo. Udělal také záběry kalendáře, který je pro rok 2016 (Hradec Králové po soumraku).

Fotky jsou k dispozici – pokud budete mít o některou zájem, prosím o kontaktování na mailu: klinsky@klinsky-elektro.cz, nebo telefonem: 602 412 298. Po kliknutí na  „i“ pod fotkou, zjistíte číslo fotky a to mi stačí zaslat.

Ještě uvádím rozměry:

fotka č. 1.1; 2.1; 22.1; 24.1; 26.1; 28.1; – ve velikosti 60x90cm

Všechny ostatní fotky mají rozměr 60x40cm.

« z 2 »