Hradec Králové

Hradec Králové je mým rodným  městem, nyní zde bydlím v jeho části Březhrad. I když bytové okolnosti mne donutily být 11 let mimo HK. Toto je první serie fotek, které mám. Některé jsou historické, např. lípy u muzea, protože lípy jsou nyní pokácené. Tyto fotky jsou z období 2008 až 2011. Ostatní pak budu přidávat až k těm novým.

Přikládám video o Hradci Králové: https://www.youtube.com/watch?v=9GksqWTFpKY

« z 2 »

Iveta a Vláďa

Den 14. září 2013 byl dnem svatebním pro Ivetu a Vláďu. Předkládám výběr fotek z tohoto dne.

« z 2 »

MONIKA A PŘEMEK

Moje první oficiální svatba – odehrála se 25. 6. 2011. Monika byla již před svatbou naší kamarádkou, a protože se potkáváme i nadále, tak nyní i s Přemkem je počítáme dál za naše přátele.

« z 3 »

Neděle 20. 07. 2014

Naplánován výlet na celý den. Po opuštění chaty jsme šli asi půl hodiny do vedlejší vesnice, kde jsme vyjeli lanovkou do 2000 m.n.m. Odtud nás čekal výšlap s převýšením necelých 400m. Dostali jsme do výšky 2.395 m.n.m. Z toho je také skupinové foto. Sice jsem ráno myslel, že ponesu i stativ, ale pak jsem byl velmi rád, že jsem ho s sebou neměl. Fotky jsou postupně, jak jsme šli – výhledy, kytičky z výšky i o něco níže. Ta červená kvítka jsou alpenrose. Nejsou to sice růže, jak je známe, ale spíš něco jako azalky. Krásně to kvetlo. Nejvíce jich bylo při našem sestupu. Fotky s tvářemi či postavami lidí jsou přátelé z naší skupiny, která celý výlet absolvovala. Večer po příchodu někteří počítali, kolik jsme toho vlastně ušli – někteří se dostali k číslu 24km, někteří méně. Sice někteří byli zmoženi (počítám i sebe), ale přesto to bylo krásné.

« z 3 »